torsdag 12. januar 2012

let me introduce you....

...to a luksusproblem. Eller det er ikkje eit problem ein gang, meir eit valgets kvaler, i luksusproblem-sjangeren. Det har seg nemlig sånn at skinnsofagruppa vår skal ut i musikkstudio no når det blir ferdig, og eg skal endelig få innvilga ønsket mitt om ein kosesofa i stoff!!! Den skal vere grå, og i ein eller anna hjørnesofa-variant. Men så er spørsmålet; KVA variant? Klassisk hjørnesofa, u-sofa, eller modulsofa? Her er dei tre favorittane eg har funne no:


Den øverste fra Bohus, dei to andre fra Trendmøbler. 

Eg likte egentlig best den øverste, men vil gjerne at vårt gedigne sofabord skal kunna brukast fremdeles (for da kan me dekke på med masse godt, he he), og er litt usikker på om eit stort bord passar til u-sofa. Kva trur du? Eller har du tips om andre sofaer? Som sagt, eit luksusproblem, men eg vil så gjerne bli fornøyd, for sofaen er eit viktig møbel for meg:)
5 kommentarer:

 1. Hei :) Eg likte også den øverste best. God plass og putene ser ut til å vere faste og fine, slik at den ikkje ser så nedsigen ut med ein gong. Me har ein liknande sjølv berre mørkare grå. Kanskje det er den same forresten? Meinar å hugse vår heitte Amsterdam. Me brukar eit vanleg stort sofabord inn i U-en. Det fungerar veldig bra. Er godt nøgde med vår sofa. Lykke til med valget :)

  SvarSlett
 2. Likte også den øverste best. Så liksom best ut:) Lykke til med valget, og ønsker om en fin helg til deg og dine!

  SvarSlett
 3. Så gøy med fornyelse av stuen i form av ny sofa! :) Grå sofa er lekkert syns jeg! Og som de andre her, likte jeg den øverste best. Selv har vi 2 grå Ektorp-sofaer fra Ikea. Liker de kjempegodt, selvom de jo er relativt billige, så funker de bra å sitte i, og ser pene ut. Lykke til med valget av sofa - og kos deg med det hele, det er jo gøy :) Takk igjen for nydelige kommentarer inne hos meg, jeg blir like gla hver gang. Klem til deg

  SvarSlett
 4. Hei.
  Vi har en som ligner på den øverste i mørkere gra og er veldig fornøyde med den, kan jo spørre i butikken om det passer med stort salong bord men det gjør det sikkert!! Lykke til!!
  Hilsen Naboen Ellen

  SvarSlett
 5. Pst. Er litt nysgjerrig på om dere har landet på hvilken sofa det blir. Du holder oss vel oppdatert? ;) Ønsker deg en herlig dag, ukjente venn. klem

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...