søndag 29. januar 2012

ingenting tingeling (kostyme DIY-tips)

Storesøster elskar å kle seg ut, og ganske ofte er det Tingeling me får besøk av! Denne kostymen laga eg i haust, etter denne DIYen. Den var ganske lett å lage, og eg anbefalar eventuelle syinteresserte å ta turen innom den inspirerande og lærerike bloggen makeit-loveit. Her er mange tips og instruksjonar, på både div kostymar og andre ting. 
Det stiligaste var vingene syns eg, som er raskt å lage av 2 metall-kleshengarar, ei strømpebukse og litt buksestrikk, og dei slo veldig an hjå frøkna:) Februar er vel karnevalstid, og det spørs om det ikkje er Tingeling som tar ein tur i barnehagen på årets karneval! 

 Håpar du får ei god veke, med eller uten vinger:)

6 kommentarer:

 1. takk for fine ord,
  og eg må nok sei det same til deg:
  så flink du er!!

  frøkna vår og er veldig glad i å kle seg ut, men mammen ikkje like flink til å lage kostymar ;) her går det mest i ballerinaskjørt eller prinsessekjole :)

  må kvelden bli god

  -klem

  SvarSlett
 2. Så flink du er! Her er også utkledning en stoor favoritt! Fin søndagskveld til deg!

  SvarSlett
 3. Så flott Tingeling! Utkledning er aldri feil :-) Håpar alt er vel med mini-snuppa :-)

  SvarSlett
 4. Bare innom for å si at DU er ei fantastisk dame! (og jeg tror du vet hva jeg sikter til...) Jeg er uendelig gla for at du finnes!!! :)) :)) Også har du en nyyyydelig datter!som du gjør lure og gode ting for, og bildene her var bare skjønne....
  Kos deg med dine små og 1 stor... Klem fra meg

  SvarSlett
 5. Takk for et fint tips! Den siden så veldig inspirerende ut..
  Den skal jeg se nærmere på! Så kanskje får jeg lyst til å børste støvet av symaskinen min litt oftere :)
  Her i huset er også tingeling en favoritt! Nydelig jente du har!

  -Klem

  SvarSlett
 6. Takk for tipset!! Det var en veldig fin tingeling kostyme! Smart det med vingene :) Her går praten i karneval her også, men 5-åringen min har bestemt at i år skal hun være snøhvit :) I fjor ville hun være spiderman av alle ting, sånn er det når man går i barnehage med flest gutter :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...