tirsdag 27. november 2012

me PRØVER å lage julekort...

Klart til fotoshoot og innstilt på at det perfekte julekortbildet er par knips unna (dårlig hukommelse fra tidligare år...)
Forløpet i kortversjon:...Eg trur me prøver oss på å lage julekort i morgon òg eg:)


Lite fart på bloggen, men full fart i heimen. Forrige helg hadde me koselig besøk av mine foreldre, bror min og kona, og guten deira.  Denne helga har eg vore på husmor-perm på ei hytte på Sjusjøen ilag med 5 venninner, og det var topp! 


No tenkte eg faktisk å få litt fart i bloggingen igjen, med å ha daglige innlegg i adventstida. (Sånn, no skreiv eg det, så er det litt lettare for meg å følge opp den planen:))

So long!

8 kommentarer:

 1. Hihi ja dei julekorta er ein liten utfordring,håper du får til et fint ett og det trur eg du klarer med dei to skjønne jentene:)
  Fine onsdag til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Hei hei. Gjett om jeg kjenner meg igjen i den fotoshooten der a,he he. Det er alltid noe annet de ser på idet man knipser bildet. Jeg har allerede laget julekort i år, og alle 4 ungene ser i hver sin retning, men øyeblikket var fint og alle smilte, så pytt sann. koselig at du skal blogge litt mer igjen. Gleder meg til å følge deg i adventstiden. Klem fra Heidi

  SvarSlett
 3. Haha, for et utrolig herlig innlegg:D Jeg tror vi har selektiv hukommelse når det gjelder disse julekortene, det kan virke som vi kun husker det bildet vi hadde på julekortet i fjor. Og det var jo riktig så idyllisk... Ellers synes jeg faktisk det er flott å bruke ett av disse "kaos-bildene" på kortet også, disse bildene trakk frem et smil hos meg i alle fall:)
  Jeg satte meg ned for å lage julekortene i dag og fant ut at jeg har konsentrasjonsspennet til en femåring. Det gikk ca nøyaktig fem minutter fra jeg satte meg ned til jeg fant noe annet å gjøre på. Og så måtte jeg selvfølgelig blogge om det;)

  Ha en fin dag kjære du
  god klem:)

  SvarSlett
 4. Haha.. Jeg må le!
  Ser så kjent ut det der!
  Blir nok bra til slutt ;)
  Trenger heldigvis bare ett bra!
  Blir koselig å lese mer hos
  deg i adventstiden :)
  Ha en god kveld! klem :)

  SvarSlett
 5. Hei på deg!
  Se, der kom vi med i bloggen likevel! Var en kjempekoselig tur til Sjusjøen! Gleder meg til julekortet kommer i posten. Det kommer til å bli kjempefint! :) Vakre jenter i fiiine gensere!
  Klem, Merete

  SvarSlett
 6. Hei hei og takk for sist..like gildt som alltid å treffes :) Likte best det siste bildet eg, spesielt med dei flotte lårene som sneik seg med..idyllisk ;)Lykke til med julekortbildetaking..det går nok bra til slutt dette året også :) Nå gleder eg meg til adventstida med daglige blogginnlegg!

  Stooooooor klem til deg

  SvarSlett
 7. Altså...nå må jeg innrømme at jeg lo! De bildene er veeeldig beskrivende på hvordan det er å ta "oppstilte" julekortbilder ;) velkommen i klubben :) men herlig er det, da :)
  Også du - jeg håper dagene dine er gode, med alt det du har på programmet. Nyt - og kos deg med adventsting - og alle hyggelige planer :) mange klemmer med ønske om god helg!! <3

  SvarSlett
 8. Det skal ikke være lett å få til et perfekt julekort. Jeg har og prøvd på det i noen år... uten hell. Veldig glad for at det går an å ha flere bilder på et kort, så går det an å jukse litt. Lykke til med neste fotoshoot :)

  Tone i moseveien.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...