onsdag 15. juni 2011

leikestova


På tide å få vist fram leikestova, spesielt til dei som bygde den og kun har sett den umalt og umøblert. Me hadde eit koselig langhelgsbesøk frå Ornes i fjor sommar, og mens mamsen og papsen var på jobb, bygde I sin bestefar og onkel hus, og bestemora og tante R var barnevakter. Veldig bra! Etterkvart har me fått malt den, innreda, og min mann elektrikaren har til og med lagt inn straum, så her skal ingen fryse eller bli mørkredd:)Her blir det diska opp med mange deilige rettar og dekka og servert. Det fyrste som skjer kvar gang I har besøk her, er at gardinene blir trekt for og døra lukka. Ikkje veit eg om det er oppskriftene som er hemmelige, eller kva det er!:)

Dette er også feriehuset vårt, og på laurdag-søndag hadde me årets fyrste ferietur her. Veldig koselig, men null sovekomfort. Her må det settast inn tiltak viss huset skal bli brukt som gjestehus ein gang. Me kjøpte nemlig ekstra stor leikestove for at det skulle evt. vere plass til overnattingsgjester her.

 Dei kvite stolane og bordet er fra Skeidar, resten på bildet er bruktfunn. Blomstrane er frå ein koselig spasertur I og eg hadde på søndag. 

Kjøkkenet og hylla er bruktfunn som eg har malt, bytta knott og skrudd i litt krokar på. Kjøkkenet skal det òg malast kokeplater på etterkvart.. 
Tinga er eit sammensurium av bruktfunn, søstrene Grene, div leiker I hadde fra før, håndlaga krum-kakeform fra pappan min, og muffinsane har eg sydd. 
Og dette bildet henger over senga/sofaen (som faktisk er ein god gammaldags divan frå Sogn). 
Bildet hadde eg over senga mi på barnerommet heime, og eg syns det er så fint, både å sjå på, men òg budskapet i det. Me treng stadig litt englevakt, og spesielt dei søte små som stadig er ute på eventyr:)

5 kommentarer:

 1. Så utrolig koselig den var BK! Tenker meg at dere har det fint der:) Lekestue står høyt på ønskelista her også, så vi får prøve å innfri ønsket snart... Like gøy for oss mødre å innrede som for barna å leke... Ha en fin kveld:) Klem

  SvarSlett
 2. For ei herlig lekestue. Skjønner at lille I storkoser seg her. Vi kommer gjerne på muffinsbesøk en dag! Du er så flink til å gjøre det hyggelig rundt dere.
  Superflott blogg - gleder meg til å følge dere videre.

  SvarSlett
 3. Kosa meg med bildene fra den kjempefine leikehytta! Sånn vil me og ha i hagen! Håpar formen er fin! Klem fra Kristin og Eline

  SvarSlett
 4. Ser at dette innlegget er nesten et halvt år gammelt altså, men jeg må bare kommentere at dette var en utrolig skjønn lekestue!! Og nå fikk jeg masse inspirasjon :) Vi har nettopp flyttet - til et hus med sånn en koselig liten lekestue men som trenger masse, masse opprusting! Nå fikk jeg lure idèer. takk for at du delte :)

  SvarSlett
 5. Åh, akkurat det bildet hadde/har jeg også over senga hjemme på Gjøvik! Så koselig lekestue, kreativ mamma og heldige jenter! :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...