tirsdag 30. august 2011

minialbum/peikebøker

Scrappbooking er ein morro hobby, syns mor i huset, og no også datter i huset! Siste dag i ferien, satte me 2 scrappedamene oss ned for å oppsummere sommaren til den yngste scrappedama, og lage eit lite "sommaralbum" til ho. Me valgte bilder, skreiv ut, limte inn, skreiv litt tekstar, og laminerte, og plutselig (vel, ting tar jo alltid tid, men...), så hadde snuppa fått sitt eige album som ho kan vise fram, mimre i, og henge til pynt på veggen. 
Her ser du eit lite utdrag: 

Når ho var ca 1/2 år, laga eg eit liknande album/peikebok til ho, med tema familie. Der var dei ei side om kvar av familiemedlemmane hennar, avbilda saman med ho. Den fallt veldig i smak (også bokstavelig talt), fra da og egentlig heilt fram til no! Til å begynne med var det mest gjenkjennelsen av sine nærmaste, etterkvart å kunne tittelere dei, deretter å ha med i barnehagen og sjå på/vise fram, og dessuten er det no veldig stas å kunne sjå på/vise fram seg sjølv som baby! Koselig å sitte å sjå i sammen! Og sidan ein del av den nærmaste familien bur på vestlandet, var det også fint å kunne sjå litt regelmessig på dei, spesielt når ho var heilt lita og ikkje hugsa ansikt like lenge som no. 
Eit lite utdrag fra denne også:

Ellers har det blitt ein del sånne småalbum til bestemødre, bestefedre osv, og dei er kjekke som små venninnegaver med tema fra ein felles opplevelse eller noko. Og med sånn hurtig-scrapping, tar det faktisk ikkje lang tid heller! 
-men ein fotoprinter står på ønskelista, for litt bedre kvalitet :)

1 kommentar:

  1. Så koselige bøker. Dette skal jammen meg jeg gjøre også. Takk for tipset.
    Ha en fin kveld.
    Klem Line.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...