søndag 8. juli 2012

etter regn kjem det sol:)

...og etter nokre kjipe dagar med sjukdom i heimen, der me måtte takke nei til/ avlyse fleire kjempekoselige planar, kunne me idag kose oss ute igjen alle 4! 

Ikkje verst at det til og med var sol, og inspirert av invitasjonen me dessverre måtte takke nei til på fredag, drog me på picnik idag.


Innbakte pølser og godis i korga, årets fyrste bad på Ingrid, lang middagslur på Synøve og frisbee-kasting og fotballsparking på oss våkne:)


No slappar me av på verandaen, og heldigvis er det søndag, viss ikkje hadde eg nok ikkje hatt roen til å sitte å sjå rett på husveggen som er 30/70 beige/raud på tredje året... Satsar på malevêr i morgon, og nyter solstrålene idag:)


Synøve har ein heil verden å oppdage,


 ...og Ingrid jobbar med sin nyaste fugleskremseloppfinnelse (som før eg rakk å publisere dette har fått på seg finkjolen og konvertert fra fugleskremsel til prinsesse...)


Håpar du óg har hatt ein fin søndag!

3 kommentarer:

 1. Å for et skjønt innlegg. Fullt av optimisme og glede - og så nydelige bilder. Vi elsker slike dager, ikke sant? ser ut som dere har kost dere glugg, og slik skal fine sommerdager være. Nydelig. Takk for at du deler, du er så skjønn - og det er familien din og. Ønsker deg en fin-fin kveld :) her flates det ut i sofaen med film, etter absolutt alle dagens timer ute i solen...Puh,. Har fått min dose for i dag,kjenner jeg :) klem herfra

  SvarSlett
 2. Høres ut som en deilig søndag!
  Det har vi og hatt :) kost oss ute i hele dag - deilig!
  Klem

  SvarSlett
 3. For et herlig innlegg!! Skikkelig idyll og familietid!
  Unner dere det er sykdom i hjemmet :)
  Håper du har gode dager, kjære deg! Klem fra meg :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...