onsdag 25. juli 2012

hagen gjennom sommaren, del 2

gartnaren (les: meg...) er ganske treg til å luke i sommar, så no ga eg opp å vente til det vart luka, og fekk tatt del 2 av hagebildene. Dvs dei er tekne for 2 veker sidan, like etter pionen og den store kvite rosebuska me har fått med fra Sogn, var avblomstra.

4 kommentarer:

 1. Så artig å se hvordan hagen forandrer seg, dette tror jeg at jeg skal gjøre neste år i min hage:)

  Håper dere har det fint,
  her venter vi fortsatt på sommeren;)
  Klem til deg,
  Hanne

  SvarSlett
 2. Så fine hage dere har og så koselig med lekehytta der og:)så herligt når det blomstrer og gror,eg er ikkje så flink i Hagen,så lenge den ser velstelt ut og blomstrer så er eg fornøyd:)
  Fine torsdag til deg!
  Klem

  SvarSlett
 3. Så fint dere har det! :)
  Deilig med så stor boltreplass..
  og kjempe koselig lekehytte!
  Heldig smårollinger! ;)
  Håper på masse finevær så
  dere kan nyte hagen :)
  Takk for kommentar hos meg forresten,
  blir alltid glad av å lese de
  koselige hilsnene fra deg :)
  Ha en GOD torsdag! Klemmer :)

  SvarSlett
 4. Kjære deg, endelig er jeg innom igjen. Sommer og ferie og reising gjør at jeg er lite på nett - men nå måtte jeg innom deg igjen :) tror forresten ikke jeg er den eneste som er litt "fjern" når det er sommertid. Har du det bra, da? Iallefall har du en skjønn hage med masse fin plass og nydelige planter..og lekehytte...det er fint det :)
  her har vi vært ute i hele dag, solen skinner og det er godt - men så får vi helgebesøk nå - og da går det i ett. Igjen. Puh! Er litt sliten...
  men du, jeg håper du har gode sommerdageer kjære deg. Kos deg masse med dine skjønne, også håper jeg solen skinner der du er :) klem til deg

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...