tirsdag 4. september 2012

"reisetips" og nytt i eplabutikken.

Me har hatt ei koseleg langhelg i Sogn, og ein 12 timars biltur heim igår. Turen er egentlig ikkje 12 timar lang, men me har funne den, for oss, perfekte pauseplassen på ruta vår. 

Bjørneparken kjøpesenter er plassen, og ligg i Flå, som for oss blir midt i mellom start og stopp. Her finst det ein kjempefin utendørs leikeplass med m.a ein svær klatre/krype i tunell/ake-osv-koloss, og masse bord og benker rundt så ein kan sitte og ete eller slappe av samtidig. Inne er det ein del fine butikkar, der me fann både leiker for resten av feriepengane til jentene, presangar til dei me skulle til, og eit par toppar til meg:) Matbutikk er der òg.
I går spanderte svigermor kjempegod middag på oss på restauranten der, og mens me venta på maten fekk storesnupp ei lita eske med tegneblogg og fargeblyantar.  
Stort og reint toalettanlegg er jo heller ikkje dumt. 

Skulle tru eg var sponsa for å skrive dette, men me er berre så veldig fornøyde med å ha funne denne plassen som blir eit morro avbrekk i den ellers så (spesielt for ungane) langtekkelige turen.
Anbefalast viss ein treng ein god pause på denne ruta mellom aust og vest.Uansett, ein lang dag med reise tar på for liten og stor, og idag har me jentene ein rolig dag med utpakking, klesvask, ansiktsmaling og leiking. Og eg har site litt på dataen og oppdatert eplabutikken min. Har m.a lagt til klærne på bildene her.

Men no er det på tide å gå til grytene. Ønsker deg ein fin dag!

3 kommentarer:

 1. Hei
  Nå må jeg bare få lagt inn en kommentar her igjen! Vil bare si at det er kjempekoselig å følge med på bloggen, selv om jeg ikke får kommentert særlig ofte for tiden!
  Og du skaper så mye fint! Klærne du syr er så friske og fine - jeg blir glad bare av å se på dem!! :)
  Ønsker deg en fortsatt fin uke!
  Klem til deg

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk, det var veldig koseleg å høyre, no vart eg glad!! Og når det gjeld kommentering må eg sei i like måte, eg er like ivrig følgar av bloggen din fremdeles, men har generelt blirt veeeeldig dårlig til å kommentere... :) hadde faktisk tenkt å kommentere innlegget ditt igår, men så var det å gå fra tanke til handling da:) Ønsker deg óg ei fortsatt fin veke! klem

   Slett
 2. Så herlig at dere har vært på en så fin tur :) hørtes absolutt bra ut - og fint at du deler tanker og tips :) Jeg håper dine dager er gode :) antar de er nokså travle - det er iallefall mine, som småbarnsmor og mye som skjer, så fyker de bare unna...Men jeg håper du nyter de små øyeblikk og at du får en flott uke videre. Mange klemmer fra meg til deg. Ps. Jeg har sagt det før og sier det igjen: knallfine klær :) du er så god!!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...