mandag 27. august 2012

Dette her er favoritt-tida mi på året, fra no og halvanna måned fram. Sola skin inn vindua med eit varmt og mjukt lys, uten å lage badstu i stova, og ute er lufta så frisk og god!

Kva er di favorittårstid?

4 kommentarer:

 1. Hei kjære deg :) Lenge sida eg har kommentert her hos deg no, har vore litt laber på bloggefronten i det siste, men merkar lysta byrjar komme tilbake. Så herleg å høyre om favorittårstida di. Det fekk meg til å tenke på at me eigentleg går ei veldig skjønn tid i møte. Eg for min del likar vel våren aller best, men samstundes er eg alltid klar for neste årstid når ei er over. No gledar eg meg til vakre fagrar på trea, strikketøy og innekos med tente lys, og fine turar i frisk haustluft. Gud er jammen god som har gitt oss så mykje fint ! Ønsker deg ein fin dag ♥ Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Mm, denne tiden er en fin tid - og ja, jeg og elsker det lyset du nevner (og viser på det fine bildet!) Jeg er derimot ikke noe gla i november - og utover. altfor kaldt og surt...jeg er nok en vår-elsker jeg :)
  Håper du har en fin dag i dag :) sender mange klemmer din vei :) klem

  SvarSlett
 3. Hei kjære deg :) Ja det er heilt sant at me går ei nydeleg tid i møte. Eg elskar hausten med innekos, tente lys og strikketøy. Min absolutte favoritt når det kjem til årstider er nok likevel våren. Men det fine er at alle årstider har sin sjarm. Ønsker deg ein kjempefin dag. Stor klem ♥

  SvarSlett
 4. Heihei:)
  Eg er nok mest glad i våren og sommeren men det er jo koselig med høsten med innekos og stearinlys og litt nytt inne,det blir litt roligere på ein måte:)
  Fint bilde!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...