søndag 26. august 2012

ein liten tradisjon           

To kveldar i sommar, etter veslesnupp har sovna, har storesnupp og eg tent stearinlys foran vedovnen, funne fram saueskinnet og lest i boka vår og prata litt. Og no har det visst blitt ein tradisjon, for når eg kom inn i stova i kveld, var lys (ikkje tente, altså!) saueskinn og bok på plass! Skjønne snupp, altså:) Det er koselig å ha ei sånn greie som er vår, når me har tid til å vere sammen berre oss to. Og boka me leser, den leste mor mi for meg når eg var lita.


2 kommentarer:

  1. Så fint det er å lage seg sånne fine tradisjoner, som bare blir deres :) det er noe av det jeg syns er så skjønt med mine små også - sånne fine stunder, som man bare nyter, og gjør noe spesielt sammen - slik som du beskriver her. Så nydelig. Jeg tror du er en fin og god mamma, jeg :) ønsker deg en nydelig ny uke, min venn :) klemmer herfra

    SvarSlett
  2. Sånne tradisjoner er så gode. Det er tiden vår som er det mest verdifulle for barna våre og jeg tror nok jenta di setter umåtelig pris på disse stundene deres. Og tenk når jenta di blir stor, og leser samme boka for sine små, så kan hun si at "dette brukte jeg å gjøre sammen med min mor også":)

    Ønsker deg og dine ei god uke,
    varm klem til deg kjære du:)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...