tirsdag 6. desember 2011

Hei, her er eg!Eg er veslesøstra i Nøkkeldalen, men har allerede rekke å bli 5 veker stor! Eg er eit søndagsbarn, akkurat som storesøstra mi. Egentlig skulle eg ha vore i magen i 10 dagar til, men det begynnte å bli litt trangt der, sidan eg allerede var 4345 g og 52 cm, så eg måtte ut og strekke litt på meg:) Eg var jo litt utålmodig på å komme ut i verden, så 3,5 timar etter eg ga beskjed om at eg ville ut, kunne eg helse på mamman og pappan min!  Etter eg kom ut, har eg tatt livet med ro og sove ganske masse. Men eg har óg fått blitt med storesøstra mi på litt barnebursdagar og fritidsaktivitetar, og ho er veldig stolt av meg, og vil kose meg masse! Og eg elskar å kose med storesøstra mi, -og mamma og pappa!


...men navn, det har eg visst ikkje fått enda...

9 kommentarer:

 1. Neimen så nydeleg da! Skjønnar godt at foreldre og storesøstre er stolte!

  SvarSlett
 2. Så herlig vakker hun er! Skjønner godt at dere er veldig stolte av denne lille krabaten. Har vært så travelt hos oss, men i neste uke skal jeg virkelig prøve å få tatt en tur innom dersom det passer for dere en dag. Gleder meg til å snuse litt på henne :-)

  SvarSlett
 3. Neimen hallo lille venn! Så skjønn da BK:) Nyt hvert øyeblikk!!!Klemmer i fleng

  SvarSlett
 4. Tusen takk alle sammen for koselige ord! :) og L, du er hjertelig velkommen til å snuse på, berre sei ifra ein dag det passar!

  SvarSlett
 5. Fine, store, lille, søte, lillesøster! Nå må hun snart få seg et navn, veldig vanskelig å skrive på pakkelappen;)
  Vi kommer "hjem" 16.-22. desember, og har masse ledig tid og lyst til å treffe dere. Kanskje juleverksted?
  God klem fra Marta og Oslo-folket...

  SvarSlett
 6. Kjære Marta, klart me vil treffe deg og dei kule foreldrene dine når de kjem!! Me meldast og finn ut av det:) Og navnebestemmelse, det bør nok stå på helgas to-do-liste.... :)

  SvarSlett
 7. Ilike very much ;)

  SvarSlett
 8. anonym som liker ting, det e ho damao i berlin,vettu

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...