søndag 19. februar 2012

festivalensris

...det er navnet Ingrid har gitt til fastelavensris:) 
Me pynta vårt i går, med tøyremser og tyllremser samt nokre fjær me hadde fra før, inspirert av dei koselige bloggane schytts hverdag og huset ved fjorden
Greinene er kirsebærgreiner, og om nokre dagar tar me av pynten, og ventar på at greinene skal sjå ut som dette! Eg syns dei er heilt nydelige, og planlegger å pynte med sånne i dåpen. Så no tar eg tiden kor mange dagar det tar før blomstrane spretter, for å vite når eg skal ta greinene inn neste gang:)
Bildene er tatt inne på bebisrommet idag, sidan det var det einaste bloggifiserbare området med dagslys:) Har jobba litt med dette rommet i helga, for at det skal bli litt meir enn berre ein krok med eit stellebord. Eg og veslesnupp var på Ikea på onsdag og kjøpte garderobeskap, og i natt, mens husbond var ute og spelte konsert, og etter at mitt koselige venninnebesøk var reist heim, kom "skru sammen møblar"-iveren over meg (!). Når skapet vart skrudd sammen, MÅTTE eg jo henge opp kjolane hennar, og så MÅTTE eg omorganisere litt og rydde litt og pynte litt og stå å kikke litt og pynte litt anleis osv, og plutselig var klokka halv fire.... No gjenstår å henge litt opp på veggane, og så kan det hende eg viser fram vårt nye bebisrom:)

Ønsker dikka ein fin søndagskveld! 

9 kommentarer:

 1. Herlig! Angrer på at jeg ikke fikk laget fastelavnsris, glemte visst det oppi bursdagshurlumhei :) Ha en fortsatt super søndag! Klemmer

  SvarSlett
 2. Så nydeleg fastelavensris de har laga. Og utruleg artig med Ingrid sin måte å sei ordet på :) Fin kveld vidare til dåke!

  SvarSlett
 3. Så herlig! Kjenner til det med nattjobbing... Det er bare det at ingen av våre unger har skjønt at de kan sove på morgenen:) Gleder meg til å se det ferdige resultatet! Fin kveld til deg!

  SvarSlett
 4. Så fiiint fastelavensris. Vi glemte hele fastelaven her i huset, men vi har kost oss veldig i dag bare oss fire. Neste år blir det boller og pynt. Tradisjoner er så vakkert. Fortsatt god søndag

  SvarSlett
 5. så fint! og eg likte det nye navnet :) sjå oss blei det reprise med dei same fjøra som i fjor :)

  det er herleg når iveren tar tak i ein! det er dårleg med slikt sjå oss om dagen, tankane har allereie flytta inn i det nye huset ;) takk for fine tilbakemeldingar, eg set stor pris på dei!

  -klem

  SvarSlett
 6. Den var kjempefin, nydelige farger, navnet var jo også så kjekt :)

  Sv: Jeg bruker Canon EF 50mm f/1.4 på mitt fullformatkamera (Canon 5d mark2). Utrolig fornøyd med det objektivet. Kunne nå tenkt meg flere objektiv, men kamera var såpass dyrt, så må nøye meg meg det for en stund :)

  SvarSlett
 7. Hei kjære deg. Så fint å høyre at det eg skreiv var til oppmuntring for deg. Det betyr mykje for meg og gir meg mot til å fortsette. Så igjen, tusen takk ♥

  SvarSlett
 8. Det er leeenge siden jeg var opp til halv fire! Heftig: Gleder meg til å se bilder fra baby-rommet. Takk for koselig kommentar på bloggen min :) Klem.

  SvarSlett
 9. Koselig at du ble inspirert! Det ble et nydelig "festivalensris"!! ;)

  Og de utsprungne kirsebærgrenene var jo helt nydelige! Skulle ønske jeg hadde hatt et kirsebærtre i hagen..

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...