mandag 13. februar 2012

oppbevaring på barnerommet


Kjenner du Alf Prøysen sin sang "julepresangen", om Jensenmann som skulle lage sybord til mamman sin, men endte opp med ei spekefjøl når han var ferdig med all høvling og saging? 
Litt sånn vart det når me kjøpte eit oppussingsobjekt av eit klesskap til babyrommet. Det viste seg etterkvart at skapet var i sånn stand at me bestemmte oss å heller berre ta brukbare deler av det, og kassere resten.
Me endte opp med 3 skuffer med nydelig lilla knottar, som på cm passa perfekt under senga til storesøster som sårt trengt oppbevaringsplass. Eit malingsstrøk, og å skru på små hjul bak på skuffene (sistnemnde står fremdeles på to-do-lista) var alt som skulle til. Og skapet var så billig, at skuffene var absolutt verdt prisen uansett:)

8 kommentarer:

  1. Oppbevaring kan man aldri få nok av!;)
    Veldig smart å utnytte det dere kunne av skapet! Og så heldig at det passet akkurat under senga :)

    SvarSlett
  2. Utrolig smart og praktisk! Og så fint det ble!
    All ekstra oppbevaring er gull verdt:-)

    SvarSlett
  3. Så bra at det passet akkurat:) Ble kjempefint, og oppbevaring som ungene kan nå selv får man aldri nok av! Fin kveld til deg!

    SvarSlett
  4. Så fint! Og for et nydelig sengeteppe :)

    SvarSlett
  5. Så lurt det var då! Flaks at dei passa akkurat inn under senga. Du er kreativ som kommer på slikt. Gøy med gjenbruk :) No har eg vore inne og skrive av oppskrifta på bananmuffins her hos deg, så no skal det bakast ;) Fin dag til deg ♥

    SvarSlett
  6. Smart gjennbruk!

    Bare hyggelig at du har lagt deg til som følger hos meg :O)

    SvarSlett
  7. Så utrolig smart og lekkert. Ser jo ut som det hører i hop :) Oppbevaring får man aldri nok av nei, alltid kjekt med et sted å gjemme bort ting og tang.

    Takk for kommentar hos meg. Du har så rett. Blir helt satt ut av slike små-avtaler flere dager etterhverandre. Håper du er like fornøyd med vognen din som jeg er med min :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...