torsdag 9. februar 2012

stoff og stil-katalogen has entered the building

...og med den følger eit hovud enda fullare av alle syprosjekt eg har lyst å gjennomføre...
så min hjerne er no lasta med m.a:   
* eit par puter som den over. Puta er fra bloomingville, men eg har funne eit perfekt chenillestoff i stoff og stil-katalogen som er litt sånn støva rosa, 
*nokre andre firkanta puter i stoff som kan matche desse. Blir ny, grå sofa i stova om nokre veker, og da er det morro å stæsje den med noko nytt!
* ei ballongbukse til kvar av jentene, lik den på bildet til venstre, samt kanskje matchande trøyer i eit aquastoff eg har fra før
* tunika og tights til storesøster likt med settet på bildet til høgre. Eg har veldig sans for kombinasjonen korall og støva aqua no til dags.
*Kosedress med hette, til begge jentene, sydd i fleece. Storesøster har så veldig lyst på ein sånn heildress som ho hadde når ho var 2 år (ho drar den fremdeles stadig på seg, men får ikkje lov å forlate huset med den, for den har blitt både høyvannsbein og 3-kvart-arm). :) 
*+minst like mange prosjekt som var der fra før:) Men forrige helg fekk eg faktisk sydd 2 storesøster-kjolar, som eg kan krysse av på lista!!

3 kommentarer:

 1. Så fine ting du tenker å lage! Gledar meg til å sjå resultata. Du er skikkeleg flink til å sy! Vis oss gjerne storesøter kjolane du har sydd! Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Å, det hørtes ut som mange fine ting!
  Er også litt i samme modus som deg! Har lyst til å bestille masse stoff fra S&S jeg også! :)
  Har begynt med noen puter i støvrosa chenille, faktisk!;) Og vil gjerne få til noen som kan matche. Gleder meg til du viser fram resultatet for oss! Så jeg kan bli litt inspirert videre.
  Lykke til med kreative sysler! :)

  SvarSlett
 3. Gleder meg til å se:) Blir så imponert over alle som er så kreative. Hos meg går det så veldig i bølgedaler, og nå er jeg nedi en dal tror jeg;) Fin kveld til deg!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...