lørdag 9. juni 2012

ha det på badet-utfordring

Idag tenkte eg å bli med på "ha det på badet- utfordringen" til maskinistfrua. Ho lurer på om me vil vise ho bada våre, og ja, det vil eg:) Badet var ikkje akkurat direkte nyvaska (!) idag, så eg brukar bildene eg tok til dette innlegget om badet vårt. (I det innlegget kan du òg sjå kor lekkert dette badet var før...)

Badet sett fra døra

Dusjnisjen, som tidligare var eit separat do-rom
 med inngang fra gangen.


 litt detaljar...
Inni dusjen er det akkurat plass til badekaret, og i badekaret er det akkurat (!) plass til ei jente på 4 1/2 og ei jente på 1/2 :)

Badet er ikkje så stort, men me har alt me trenger der, og er igrunn veldig fornøyde med det! 
Eg gledar meg til å sjå dei andre bidraga i utfordringen, dei kan du finne her.

6 kommentarer:

 1. Kjempefint bad du har:)mitt er dessverre ikkje bloggbart,må skifte dusj og veggene er okergule,huff alt annet i huset er lyst og så er badet slik,hehe men er så dyrt å gjøre noko så me får sjå:)
  Fine søndag til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Så deilig bad dere har!
  Perfekt å gjøre om doen til dusj da! :)
  Ønsker deg og dine en GOD søndag!
  Klemmer fra meg :)

  SvarSlett
 3. Kjempe fint, lyst og tidløst! Likte særlig dusj nisjen deres jeg:) Veldig gøy du ville delta, du er den eneste foreløpig:) Men fristen satt jeg helt til 1 juli, så kanskje noen fler vil legge seg til etterhvert:) Så moro d var med før og etter bilder forresten, skal se å få lagt ut d jeg også! Flotters uke til dere

  SvarSlett
 4. Så lyst og fint, liker godt den hvite panelen - det ønsker jeg meg også på badet:)
  Vi hadde dusjnisje i "gamlehuset" og det savner jeg virkelig, det er praktisk det!

  Dessverre så er badet vårt så nyoppusset at det ville være å kaste bort penger å gjøre noe med det.
  Og dessverre sier jeg fordi de som pusset det opp (de vi kjøpte huset med) likte godt orange og terracotta og inkamønster.
  Men det er som du sa i det andre innlegget, det er utrolig hva man blir vant til. Og innredningen vår er i alle fall fin da om ikke annet;)

  Lykke til i utfordringen,
  natta og god klem:)

  SvarSlett
  Svar
  1. hehe, ja skjønnar kva du meinar med "dessverre", for me har eit forholdsvis nyoppussa kjøkken me sikkert hadde syns var ganske fint vis m e var 30 år eldre:) ja ja, utruleg kva ein lir vant til ja:) ha ein fine dag! klem

   Slett
 5. Alltid så gøy å få litt innblikk i hvordan mine ukjente venner har det der hjemme :) Takk for titten! Fint bad det, da - og en smule forandret etter oppussing ;) Hehe, det gjør seg alltid. Og vet du, vi har også et nokså lite bad, men som du sier - så lenge man har det man trenger der, så er vel det helt greit? :) Ser også du har et av mine favorittprodukter fra Shiseido ;) - og du, for et skjønt badekar!!
  Også må jeg bare si deg at i dag rørte din kommentar meg til tårer. Bare å vite om at du har tenkt på meg og sett etter nytt innlegg, det gledet meg så veldig. Tusen takk, gode deg, du er bare så god på å oppmuntre og å komme med slike fine ord som treffer hjertet.Takk, takk, takk - du er så bra!! Ønsker deg en skjønn junidag. mange klemmer fra meg til deg

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...