tirsdag 29. mai 2012

Give away

No har eg lenge tenkt eg ville ha ein give-away, men 
ting tar tid med meg:)
Iallefall, her er ein liten gi-bort, kjøpt på den veldig koselige butikken Hvite Drømmer, som me er så heldige å ha her i byen. 
Eit sinkskilt med aftenbønn på, og ei lita hjerteramme i tre som heng i eit silkeband. 

For å vere med i trekningen av dette kan du skrive ein kommentar under dette innlegget, da får du 1 lodd. 
I tillegg kan du få eit ekstra lodd ved å vere- eller legge deg til i følgarlista til høgre. Det gjer du ved å klikke på "bli medlem"-knappen. 
Viss du ikkje har blogg, er det fint om du skriver mailadressa di i kommentaren, slik at eg kan ta kontakt viss du er den heldige vinnaren:)

Trekning blir torsdag 7.juni

God natt!:)

19 kommentarer:

 1. Så koselig av deg, da!
  Jeg tar 2 lodd, for kommentar og for at jeg allerede følger deg! :)
  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Vil gjerne vere med på gi-borten din! Såå søte gåver du har funne ♥ 2 lodd blir det på meg då ;) Må berre sei at eg liker bloggen din så godt! Det er ein slik god atmosfære her inne, dvs du deler gode og oppmuntrandes ting, og du er kreativ og flink med alt mogleg UTAN å vere materialistisk. DERFOR liker eg deg og bloggen din så godt :) Stor bloggeklem frå meg!

  SvarSlett
 3. Selfølgelig vil eg være med og tar 2 lodd eg:)kjempefin premie!
  Vil ønske deg ein kjempefine dag!
  Klem fra Lillian:)

  SvarSlett
 4. Jaa, jeg vil være med:) søte gaver:) 2 lodd her.

  Klem fra Bente

  SvarSlett
 5. Fine premier, jeg blir gjerne med:)

  Kommenterer og følger og trekker to lodd,
  krysser fingrene for vinnerlykke:)

  Ha en fin dag,
  god klem:)

  SvarSlett
 6. Kjære skjønne du - jeg er så definitivt med på dette :) nydelig give-away dette, da!! Og følgeren din har jeg vært lenge, så da blir det vel 2 lodd på meg! Du, så må jeg bare si at jeg har ikke akkurat rukket å skrive så mye til deg her i det siste, det har vært sol og varmt og da nedprioriteres bloggingen - men nå er jeg her og vil bare si takk for alt du deler. takk også for alt du gir av deg selv - til meg med dine utrolig fine ord. Jeg setter veldig, veldig pris på det. Du er så BRA! klem til deg fra meg

  SvarSlett
 7. Hei! Tusen takk for en kjempekoselig dag hos dere på mandag! Jeg må inn på denne fine bloggen din hver dag for å sjekke om du har skrevet noe nytt:):):) Klem fra Eirill

  SvarSlett
  Svar
  1. sjølv takk, var så morro å ha dikka her!! og så koselig at du er innom bloggen! klem fra meg

   Slett
 8. Så fine premiar! Eg vil veldig gjerne vere med, så to lodd på meg! :-D

  SvarSlett
 9. Så nydelig gi-bort:) Jeg er med og tar to lodd! Kom til å tenke på at vi er 15-årsjubilanter neste år- hjelp som tiden flyr!!! Klem til deg!

  SvarSlett
 10. Tone på Jæren31. mai 2012 kl. 12:58

  Hei! Nå trur eg jammen meg eg fekk det til sånn at eg au får 2 lodd!!! Godt å sjå at du er tilbake på bloggen din..gledar meg over kvart nye innlegg du kjem med!! Gildt å kunne følge med deg og dine når me ikkje treffes så ofte..Håpar det går bra med deg, må snart ha ein prat på telefonen igjen!!

  Klem frå Tone

  SvarSlett
  Svar
  1. så koselig å høyre, kjære deg! har igrunn tenkt å ringe deg ikveld, viss det blir ein rolig kveld (i er sjuk og S får tenner??) klem

   Slett
 11. Hei! Koselig giveaway - jeg blir gjerne med med to lodd.
  Koselig at du fant veien til bloggen min, håper du kommer tilbake :)
  Ha en fin lørdag!
  Klem

  SvarSlett
 12. Jeg blir gjerne med på din gi-vekk :O)
  To lodd til meg.

  God helg,
  klem fra Fredrikke

  SvarSlett
 13. Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min, og tusen takk for at du leda meg til bloggen din. Utrolig fin, så den må jeg klart følge videre:) Jeg tar begge loddene og ønsker deg ei god helg videre:)

  SvarSlett
 14. åH, Denne vil jeg være med på. Har ønsket meg det skiltet skjempe lenge til min lille snuppe siden jeg pusser opp rommet hennes om dagen hadde det vært perfekt :) Jeg tar full pott :)

  Klem

  SvarSlett
 15. Hei BK!
  Jeg hiver meg med på tampen. Etter forrige symøte med bingo, hvor jeg dro med meg pinlig mange gevinster hjem, tenker jeg at all vinnerlykke er brukt opp for en lang stund. :) Men den som ikke deltar, vinner i allefall ikke :) Fin give away! Veldig koselig å følge bloggen din!
  Stor klem! - Merete
  PS - har Tone fått seg blogg!?!

  SvarSlett
  Svar
  1. hei Merete, så koselig at du er med! Kanskje du er inne i ein god vinnar-stim? ::) ha ein fin dag, kjære deg! stor klem. og Tone har ikkje blogg, trur eg, men true ho har registrert seg m eit google brukarnavn, trur eg. stemmer, tone?

   Slett
  2. Hei..eg he ikkje noen blogg, nei..men veit eg va inne på noe når eg skulle prøve å ordne det sånn at eg kunne få 2 lodd hos deg..men kå eg he gjort veit eg ikkje..ser det ut som om eg he ein blogg??? Datakunnskapen min æ ikkje a dei aller beste..hehe..tvi tvi Merete, plutselig så vinne du ennå meir :)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...