torsdag 31. mai 2012

lyseblått til lysegrønt

...og spesielt dei duse nyansane mellom,er eg veldig glad i. Forrige veke var eg og svigermor ein tur på Søstrene Grene, og plutselig hadde me enda meir blå-grønt i heimen:)
Idag har eg tatt ein fotosafari blandt det blågrønne:
Fra søstrene GreneDette er ei av skissene bestemora mi tegna på "Den kvinnelige industriskole i Oslo" i 1933. Denne pyntar opp i sykroken min.


Ein av to favorittservise, arva fra familien til Christian. Det morsomme er at mugga fann eg heime hjå min familie, og akkurat det mangla i serviset vårt. 
Så Christian og eg, me utfyller liksom kvarandre, he he:)


Skilt på sikringsskapet i gangen


...og stoff som ventar på å bli ballongbukser og toppar (håpar dei ikkje må vente så mykje lenger...)


Ha ein fin dag!

6 kommentarer:

 1. Å det frisker sånn opp med de fargene!! Også får jeg så veldig sommerfornemmelse :) Likte veeeldig godt mye av dette, men spesielt de bakebollene ! Herlig :) jeg håper du har gode dager min venn - og at livet er bra. Sender en god klem herfra!! ønsker deg en nydelig torsdag :)

  SvarSlett
 2. Så flotte bilder!
  Utrolig herlige fargenyanser :)
  Likte spesielt bollene og
  litermålene øverst.. knallfine!
  Ha en GOD torsdag, kjære deg!
  Klem fra Toril :)

  SvarSlett
 3. Så knallfine bilder og det var såå fine farger på:)
  Knallmasse fint du viser,alt var superfint!
  Ønske deg ein flotte dag:)
  Klemmer fra Lillian!

  SvarSlett
 4. Dette var mykje fint i blågrønne nyansar. Herlege fargar ilag. Dei stoffa var berre til å ete opp. Ballongbukser av dei høyrtes nydeleg ut. Lov å vise oss når dei er ferdige! Ha ein toppers kveld :)

  SvarSlett
 5. Nydelige fargar! Eg har alltid vore ei veldig rosa jente, men etter eg fikk to gutar så har eg (merkelig nok..) gått meir og meir over til blåtonar. No blei eg ekstra inspirert av det grønne. Kjempefine fargar ilag!!
  Eg må berre spørre, er stoffet frå stoff og stil? Eg var innpå nettsida deira for ei stund tilbake, då var dei tomme for nokon som var veldig like?
  Ha ein fortsatt fin torsdagskveld :-) Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. hei! så bra du vart inspirert!! dei er fea stoff og stil, det øverste fra i år, og dei to andre fra stoff og atil i Danmark for to år sidan. ha ein fin kveld! klem

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...