torsdag 10. mai 2012

sånn!

da har eg bestemt meg for å rett og slett ta ein pause fra internettet til over
17.mai. Ein liten avvenning, rett og slett, sidan det er litt masse på to- do lista no, og tydeligvis veldig vanskelig for meg å begrense tiden eg brukar på nettet. skal berre, skal berre....bloggar, facebook, div, div div. 15 minutt her og 10 minutt der mange ganger om dagen, tar meir av dagane mine enn eg har lyst til. Hadde bestemt meg for å ikkje vere på nettet når eg er sammen med snuppene og sånn óg, men jammen sit eg her og surfar med jentene rundt meg til dei blir utålmodige. Så når eg ikkje klarar å følge restriksjonane mine, får eg kutte tvert nokre dagar:)

Ønsker dikka fine maidagar, og så "snakkast" me:)

bildet er fra pinterest.com

8 kommentarer:

 1. Det er fort føre å la seg rive med av både dette og hitt :-) Eg har fått sånn dilla på strikking og diverse for tida, at internett er i overkant nedprioritert (burde jo svare på litt mail innimellom om ikkje anna..) SKal no sjå etter deg når du føler deg "sterk" nok til å skrive nokre ord att :-)

  SvarSlett
 2. Skjønar godt kva du meiner. Lurt av deg å følge hjarta og ta ein pause. Ønsker deg fiine maidagar og ei god 17.mai-feiring (med ikkje altfor mykje stress).

  Me bloggast :) Klem

  SvarSlett
 3. Klok dame du... Lur avgjørelse! Godt med en pause av og til,
  med litt mer fokus på den "virkelige" verden...;)
  Ønsker deg også gode dager! :) God klem til deg :)

  SvarSlett
 4. Litt nett-faste har jeg også god erfaring med. Sånn som nå...skulle ha lagt meg for en halv time siden, men her sitter jeg ...på nettet. Ønsker deg gode dager. Klem Sol

  SvarSlett
 5. Ja, det kan være lurt med en pause, for nettet er en tids tyv...
  God helg til deg :O)

  SvarSlett
 6. Fornuftig! Det trengs og er viktig å prioritere bort av og til. Jeg gjorde det samme for en stund siden, kjenner det kan ta altfor mye tid og energi noen ganger - og det skal man ta hensyn til :) Ønsker deg en god pause, kjære deg. Kos deg masse i kommende dager og nyt "fri" fra blogging :) klem til deg

  SvarSlett
 7. Så flink du er! God "ferie", eg gledar meg til du er tilbake :-)

  SvarSlett
 8. Uff, ja, kjenner meg att her!
  God avgjering!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...