fredag 27. april 2012

god morgen!

fin start på dagen idag, med God morgen Norge og gavelapp-laging! No skal eg rydde opp sofaen som flyter over av kreativt kaos (for å sei det mildt), og så tar Synøve og eg oss ein bytur i regnet for å m.a levere gavelappane til barnebutikken.

Beklagar hus, den etterlengta helgevasken er nedprioritert... :)

Ha ein fin fredag!

5 kommentarer:

 1. Så kreativ og flink du er!
  Kjempe fine gavelapper!!
  Ønsker dere en GOD helg!
  Klem fra meg :)

  SvarSlett
 2. Så søte!

  God helg! Klem Kine

  SvarSlett
 3. Kjempefine gavelappar! Har ikkje tatt meg ein runde på ei stund no, så eg såg ikkje studiobileta før no - så flott! Han har verkeleg gjort ein kjempeinnsats der ser det ut til. Lykke til med studio :-)

  SvarSlett
 4. Du lager så utrolig mye fint!
  Inne på bloggen min har du fått en award fra meg. Sjekk det ut :)
  Klem

  SvarSlett
 5. Som vanlig er du superkreativ og jeg er som vanlig snurt fordi jeg ikke er det! Hrmpf - men du verden så gøy det er å få glimt av dine lure saker og ting :) Herlig! Og du, helgevask og slikt, det er absolutt viktig å nedprioritere av og til ikke sant? Myyye viktigere å kose seg :) Som jeg gjør nå - i solen på 1 mai, og blir jeg brun? tjei, men koser jeg meg - ja! :)
  Du? Fint om du endrer adressen i bloggrullen til hjertespor.net (hvis ikke får du ikke med deg oppdateringer) - også håper jeg du henger med meg på ny blogg ;) Vi tastes. God 1 mai til deg, søta :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...