søndag 8. april 2012

god påske!

Håpar du har hatt ein fin påske! 
I dag er dagen for gode nyheiter i påskebodskapen!


Me starta påsken med dåp og koselig familiebesøk fra Sogn, deretter har me tatt det ganske så med ro. Heldige har me vore og fått ein del gode venner innom som har hjelpt oss med å bli kvitt dåpskakene:)


To strikka eggevarmarar står på kjøkkenhylla og ønsker god påske! Kanskje blir dei fleire til neste år, og kan dekke eit heilt frukostbord?
Idag pakka me sekken med pølser, kvikk-lunsj, appelsiner og sitteunderlag, og hadde planar om ein god gåtur opp i skogen, men sola forsvant, og formen forsvant (har, som hjå så mange andre i påsken, vore litt sjukdom her i huset òg), så da vart det hyttetur istadenfor; i leikestova 10 meter fra huset:) Faktisk veldig koselig, og varmt og godt etter at sola hadde varma den tidligare på dagen! Det enkle er ofte det beste!

Og frøken snupp (storesnupp) fartar på, og er no på sitt andre overnattingsbesøk i ferien. Stor stas å pakke sekken og dra avgårde (sjølv om det i kveld berre var ca 300 meter avgårde, til "mor").
Onsdag hadde ho sitt fyrste overnattingsbesøk hjå ei venninne. Ho gjennomførte, og me var veldig stolte! Skjønningen ville ha med eit bilde av mamsen og papsen sin, og det hadde ho ligge og holdt på til ho sovna:)


Når ho kom heim fra overnatting, hadde påskeharen vore her. Han kjem litt ekstra tidlig her i Nøkkeldalen, har me bestemt:) 
Desse skjønne egga, som påskeharen hadde kjøpt på Rema 1000, hadde han med, i tillegg til ein dvd om påskehare-sønnen som heller ville bli rockestjerne enn å overta imperiet (men det gikk bra til slutt)!

Ønsker deg ein fin kveld! Her skal eg ta ein ordentlig bloggrunde, for det er lenge sidan sist no, og så skal eg og husbond sjå nokas-filmen etterpå. Sjølv om ein er i permisjon og er heime kvar dag, så er det jammen deilig og forskjell med ferie alikevel!! 


5 kommentarer:

 1. Så fine påskegg,ekstra stas med å være på overnattingsbesøk,rart det men det er så fantastisk kjekkt synest alle mine her enten å ha overnatting eller sove borte,men minstemor like seg vel best med mamman og pappan enn så lenge:)
  Ein god påske til deg!
  Klem

  SvarSlett
 2. Hei!
  Så fint å høre at dere har hatt en fin påske! Er det ikke rart hvordan barna våre gjør at både hverdagen og høytiden gjør at man setter så stor pris på hverandre og tiden vi har sammen?
  Jeg gledet meg også til å fridager SAMMEN med mannen min! Selvom vi er så heldige og er hjemme i permisjon er det godt å hga litt ekstra tid sammen alle sammen!

  Ha en fortsat fin påske og uke!

  Klem Kine

  SvarSlett
 3. Høres ut som dere har hatt en skjønn påske - sånn midt i det hele. Gla for å lese det! :) Sorgen er tung å bære når man har mistet en nær og kjær, men sammen og hånd i hånd klarer dere å gå videre i livet. Det er jeg overbevist om - og jeg forstår det jo sånn at dere lar gleden også gå hånd i hånd med dere. Så bra! :) Leste forrige innlegg og - for noen nydelige bilder fra dåpen. Herlig dåpsjente! :) Ønsker deg en fin start på en ny uke :) god klem til deg - og du, igjen takk for en skjønn kommentar til meg. Setter mer pris på det enn du vet :)

  SvarSlett
 4. Fortsatt god påske til deg og dine! :) Klemmer fra Miami

  SvarSlett
 5. Så herlig det hørtes ut:) Bilde av mamma og pappa... Godt å høre at dere har gode dager tross alt! Fin ny uke til deg!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...