tirsdag 3. april 2012

hei igjen!

3 veker uten bloggelyst er over, og eg føler så smått for å blogge litt igjen.

Me har dessverre mista ein me er veldig gla i; kjære pappan til Christian, jentene sin kjære farfar, eller "far", som storesnupp kalla han, og min kjære svigerfar. Han var ein fantastisk skjønn og omsorgsfull mann, og han er og blir veldig sakna. Samtidig har det vore mange tøffe månadar for han, med mykje sjukdom, og me tenker at no har han det endelig bra igjen.

Det har vore veker fyllte av kontrastar, der me i løpet 1 1/2 veke har site 2 ganger på fremste benk i samme kyrkje, og høyrt på samme prest. Fyrst begravelse, så dåp. Me lurte på å utsette dåpen, men bestemte oss for å gjere som planlagt. Livets gang har på ein måte komme veldig tydelig fram. I dåpen sang me "fyllt av glede, over livets under". Svigerfar var fyllt av glede over livets under. Dei fyrste gangene han fekk veslesnupp på fanget, snakka han veldig om livets under, og at han plutseleg virkelig hadde forstått det no, mykje meir enn før. Gode minner, og sterke minner. Eg er så glad for at han rakk å bli litt kjendt med veslesnupp óg!

Ønsker dikka ein god påskestart!
Ta godt vare på kvarandre!
klem

4 kommentarer:

 1. Kjære deg, godt å se deg igjen her på bloggen din...men så skal jeg innrømme at tårene mine renner for deg i dag, og for din familie som har mistet en dere var så gla i. Jeg vet hvor vondt det kan gjøre, og hvor vanskelig det kan være når livets bølger slår hardt. Kontrastene er store i livet, uten tvil. Trøsten blir at han nå har det godt, som du skriver...
  Jeg føler med deg, og håper dere sammen finner tid til å minnes, gråte og le - og bære med dere alle gode minner videre. Mange klemmer til deg fra meg...

  SvarSlett
 2. Så trist å høre. Livet er et mysterium som rommer både glede og sorger. Mine tanker går til dere og håper dere får en påske fylt med fred.

  SvarSlett
 3. Leit å høre at dere har mistet en dere er glad i! Håper dere kan finne stor trøst i at han har det bedre nå - selv om det er tøft å leve videre uten vedkommende.

  Ønsker deg og dine en velsignet påskefeiring!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Så leit å høyre,alltid trist og et stort savn å miste noken ein er glad i,mista farmora mi for litt over 3 veker siden og sjølv om ho var gamal så er det et savn men godt ein skal treffest igjen:)
  Ønsker deg og din familie ei fin påske:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...